“Senzorna integracija branjem i kušanjem voća” zanimljiva je radionica na kojoj su i ove godine sudjelovali učenici s teškoćama OŠ Julije Kempfa u organizaciji RKC Panonika Poljoprivredno – prehrambene škole.
Radionice su vodile nastavnice Kristina Gajić i Mirela Višaticki. U voćnjaku Poljoprivredno- prehrambene škole učenici su zajedno s učiteljicama i pomoćnicama u nastavi brali jabuke, te iste pripremali kao naribane i rezane na kockice. Osim u svježem obliku, kušali su i jabuke u soku te našoj poznatoj piti koju su izradili učenici zanimanja pekar i pomoćni pekar sa svojim nastavnicima i suradnicom u nastavi. U ovoj radionici pomogli su i učenici srednjoškolci 3.b razreda, Patrik, Klara i Anamarija,
Na drugom dijelu radionice učenici su sudjelovali u pripremi i kušanju smoothija od voća i povrća, a nakon toga obišli su praktikum za preradu voća i povrća.





















