Datum objave: 18. rujna 2025.
Kategorija: Nekategorizirano

“Senzorna integracija branjem i kušanjem voća”

“Senzorna integracija branjem i kušanjem voća” zanimljiva je radionica na kojoj su i ove godine sudjelovali učenici s teškoćama OŠ Julije Kempfa u organizaciji RKC Panonika Poljoprivredno – prehrambene škole.

Radionice su vodile nastavnice Kristina Gajić i Mirela Višaticki. U voćnjaku Poljoprivredno- prehrambene škole učenici su zajedno s učiteljicama i pomoćnicama u nastavi brali jabuke, te iste pripremali kao naribane i rezane na kockice. Osim u svježem obliku, kušali su i jabuke u soku te našoj poznatoj piti koju su izradili učenici zanimanja pekar i pomoćni pekar sa svojim nastavnicima i suradnicom u nastavi. U ovoj radionici pomogli su i učenici srednjoškolci 3.b razreda, Patrik, Klara i Anamarija,

Na drugom dijelu radionice učenici su sudjelovali u pripremi i kušanju smoothija od voća i povrća, a nakon toga obišli su praktikum za preradu voća i povrća.

Pročitajte još

Sat kušanja voća i povrća

Sat kušanja voća i povrća

U našoj školi 17.09.2025.g. ugostili smo profesoricu i predavačicu Mirelu Višaticki koja nam je predstavila EU program Školska shema pod Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i ribarstva. Profesorica nam je održala sat kušanja voća i povrća. Nakon odslušanog...

Ruksak dobrote

Ruksak dobrote

U sklopu projekta „Ruksak dobrote“ Caritas Požeške biskupije proveo je hvalevrijednu akciju. Učenici posebnih odjela i odgojno - obrazovnih skupina naše škole na početku nove školske godine dobili su ruksak s priborom. Zahvaljujemo Caritasu Požeške biskupije na ovom...

Skip to content